MERSİN / SİLİFKE - Silifke Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu

Mahmud Tayfur ULUPINAR - Müdür

1986 yılında Manisa/Salihlide doğmuştur. Ortaokulu Konya Mahmud Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. İmam-Hatip liselerine kat sayı uygulamasının getirildiği dönemde , Lise öğrenimini Kadınhanı İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. Selçuk üniversitesi Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden 2009 yılında mezun olmuş aynı yıl  Afyon/Şuhut mesleki ve teknik anadolu lisesinde göreve başlamıştır. 2015 yılında Silifke Işıklı ortaokulunda bir yıl görev yaptıktan sonra Veysel Balcı Ortaokulunda Müdür yardımcılığı görevine atanmıştır. 1 Ekim 2019 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevine başlamıştır.  Kendisi gibi Eğitimci olan Hilal ULUPINAR hanım ile evli olup Muhammed Burak ve Elif ALYA adında iki evlat babasıdır.