MERSİN / SİLİFKE - Silifke Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa BAŞKONAK öğrencilerimize konferans verdi.

Okulumuzda 24 Kasım öğretmenler günü  kutlama programı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda ÇEDES projesi kapsamında Değerler Kulübü tarafından  Edep-Saygı-Nezeket konulu pano düzenlendi.

Haz

Tartışarak anlaşıyoruz Münazara etkinliği kapsamında öğrencilerimiz 40 kavram 40 şiir 40 şair konularında tartışma ve sunuculuk faaliyetleri gerçekleştirdiler.

Haz

Mezun öğrencilerimizin üst öğrenime yerleşme süreçlerinin takibi konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

Haz

Okulumuz öğretmenleri tarafından Hz. Muhammed’in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu makale taraması yapıldı

Haz

DYK' ya katılan öğrencilere ve bu kurslarda görev alan öğretmenlere yönelik motivasyon amaçlı gezi ve piknik gerçekleştirdik

Haz

Okullarda belirlenen öğrenci gruplarına Diyanet İşleri Başkanlığı´nın gözetim ve denetiminde gerçekleştirilen örnek vaaz ve hutbelerin gösterimi ve uygulaması sağlandı

Haz

Okulumuzda ramazan ayında mani yarışması düzenledik

Haz

Okulumuzda Ramazan ayının anlam ve önemini belirten iftar progrmı yapıldı

Haz

Öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminerler verildi.

Haz

Okulumuzda bulunan mescidimize minber ve mihrap yaptık

Haz

Okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin oturup dinlenmeleri, sohbet etmeleri amacıyla belli başlı yerlere banklar ve kamelyalar yerleştirildi.